بیش از 15 میلیون متر مکعب آب شرب شهرهای خراسان شمالی از سدها تامین شد

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای خراسان شمالی اعلام کرد: از ابتدای سال آبی جاری تاکنون (مهرماه 1403تاکنون) بیش از 15 میلیون متر مکعب آب از ذخایر سدهای استان برای مصارف شرب و بهداشت تحویل شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت آب منطقه ای خراسان شمالی، مهندس سید عقیل مرتضوی گفت: این میزان آب از سدهای شیرین دره در مانه وسملقان، بارزو در شیروان و بیدواز در اسفراین در شرایطی تامین و تحویل شده است که استان طی چند سال اخیر در شرایط حاد خشکسالی و کم بارشی به سر می برد و مقدار بارندگی در سال آبی جاری در مقایسه با سال آبی گذشته حدود 50 درصد کاهش یافته که این وضعیت طی 50 سال اخیر بی سابقه است.
وی مجموع گنجایش مخازن سدهای استان خراسان شمالی را حدود 223 میلیون مترمکعب ذکر و تصریح کرد: در شرایط کنونی فقط معادل 17 درصد مخازن سدهای استان آب وجود دارد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای خراسان شمالی خاطرنشان کرد: این استان هشت سد در دست بهره برداری و سه سد در دست ساخت دارد و در شرایط کنونی حدود 83 درصد مجموع گنجایش مخازن سدهای استان خالی است.
مهندس مرتضوی، همراهی کشاورزان به عنوان بزرگترین مصرف کننده بخش آب را مهمترین عامل تعیین کننده در مدیریت بهینه منابع آب استان ذکر کرد و از مردم خواست با توجه به شرایط و محدودیتهای منابع آب استان، توجه به مدیریت بهینه مصرف آب را برای سازگاری با وضعیت موجود در اولویت قرار دهند

 

کد خبر: 1098
  تاریخ خبر : 6 مرداد 1404
 مدیر روابط عمومی
 35
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 12
  • بیشترین بازدید همزمان : 462
  • بازدید امروز : 634
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 8,321,503
  • آخرین به روزرسانی : 21 مرداد 1404 10:51:31
  • شناسه IP شما : 216.73.216.171

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : خراسان شمالی، بجنورد، خیابان طالقانی شرقی ، بلوار استقلال ، روبروی بوستان شهر
  • کدپستی : 9415644891
  • تلفن : 2-32263281-058
  • فاکس : 32263280-058
  • پست الکترونیکی : info[at]nkhrw.ir
  • پیامک : 30006883
  • تلفن گویا :